.: SMK Simpang Bekoh :.

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Kata Aluan Pengetua

Kata Aluan Pengetua

E-mail Print PDF

 

Syukur ke hadrat Allah S.W.T kerana dengan izinNya kita dipertemukan di ruangan ini. Saya mengambil kesempatan ini mengucapkan selamat bertemu dan terima kasih kerana sudi melayari laman web ini.

Pengwujudan Laman SMKSB merupakan satu kejayaan pada guru dan pelajar sekolah ini  dalam menyahut seruan Kementerian Pendidikan  dalam membangunkan sistem pendidikan yang berkualiti yang bertaraf dunia bagi memperkembangkan potensi individu sepenuhnya dan memenuhi aspirasi negara Malaysia selari dengan perkembangan ICT.

Dalam zaman Teknologi Maklumat kita perlu mencenakan pelajar yang mempunyai pelbagai kemahiran khususnya kemahiran penggunaan  komputer dan penggunaan peralatan multimedia.

Sebagai sekolah menengah luar bandar, kita sedang berusaha dan akan terus berusaha untuk menjadikan SMKSB  diantara sekolah - sekolah yang terbaik , ibarat kata ' Berdiri Sama Tinggi,Duduk Sama Rendah'dengan sekolah-sekolah yang lain . Diharap kejayaan yang dicapai  dalam bidang akedemik , kokurikulum dan pembinaan sahsiah diri akan terus dikekalkan disamping berusaha mempertingkatkannya lagi. Semoga SMKSB sentiasa cemerlang.

Akhir sekali kami harap agar laman ini akan memberi manafaat sepenuhnya  kepada ibu bapa ,guru-guru ,pelajar-pelajar , termasuk bekas-bekas-bekas pelajar untuk mendapat maklumat terkini tentang perkenbangan sekolah ini di mana saja mereka berada.

Sekian, terimakasih.

Puan Hajah Faridah Bte Dol

Pengetua SMK Simpang Bekoh

 

Last Updated on Thursday, 05 May 2011 15:56  

Masa Amat Berharga

Pelawat

We have 49 guests online
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterHari Ini758
mod_vvisit_counterSemalam9935
mod_vvisit_counterMinggu Ini53565
mod_vvisit_counterMinggu Lepas74962
mod_vvisit_counterBulan Ini158940
mod_vvisit_counterBulan Lepas120326
mod_vvisit_counterKeseluruhan1509561

IP anda: 54.83.93.85
Hari Ini: 17 Jan 2019

Live Visitor